Stel uw eigen cursus samen! ( lessen starten 1 januari 2019)

Voor iedereen die meer kennis over konijnen wil opdoen hebben we een keuzemenu samengesteld. Selecteer de onderwerpen die u het meest aanspreken en volg alleen die lessen waarin u geintresseerd bent. De cursus bestaat uit 20 verschillende opdrachten die u thuis maakt wanneer het u uitkomt. Het doel van de cursus is om een konijnenverzorger de juiste bronnen te laten raadplegen zodat er weloverwogen keuzes worden gemaakt. 
U leert waar u betrouwbare informatie kunt vinden over het onderwerp van uw keuze. Daarbij leert u hoe u zelf herkent wat een konijn nodig heeft om gezond en gelukkig oud te worden.

 

Kosten

De kosten per onderwerp zijn € 15,- incl. btw en daarmee zeer toegankelijk. Totaal kunt u kiezen uit 20 verschillende onderwerpen. Wanneer u zich inschrijft voor alle onderwerpen en een voldoende voor de opdrachten hebt behaald, dan kunt u examen te doen. Slaagt u voor het examen dan ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger". De totale opleiding Konijnenverzorger bestaat uit 20 onderwerpen, een praktijkmiddag en een examen. Kosten voor de hele opleiding € 349,- incl. BTW het boek "Vachtverzorging" en Konijnen Natuurlijk houden en het Handboek Eerste hulp.

Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging. Na ontvangst betalen ontvangt u de opdracht(en)