Stel uw eigen cursus samen.

Voor iedereen die meer wil weten over konijnen en thuis lessen wil volgen hebben we een keuze uit 20 losse lesonderwerpen! 
 

Een les bestaat uit een theoretisch gedeelte, ondersteund door foto's en in sommige gevallen filmpjes. U leert gebruik te maken van betrouwbare bronnen en maakt kennis met verschillende organisaties. Na het bestuderen van de lesstof krijgt u een aantal opdrachten waarvan u de uitwerking ter beoordeling zendt aan het Konijnen Adviesbureau. Binnen een week ontvangt u een beoordeling en aanvullende informatie over te lesstof. 

 

Prijzen voor 1 les zijn slechts € 15,-

Selecteer één of meer onderwerpen die u het meest aanspreken en volg alleen die lessen waarin u geïnteresseerd bent. 
Voor iedere afgeronde les ontvangt u een beoordeling en een studiepunt. Heeft u alle 20 lessen gevolgd dan ontvangt u het  certificaat "Theorie Konijnenwelzijn" .

Wilt u na het volgen van de theorie verder gaan voor het diploma "Konijnenverzorger" dan plannen we samen een praktijkmiddag in. Na deze praktijkmiddag bent u klaar voor het examen. Na het behalen van het examen ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger", bent u van harte welkom op onze intervisiebijeenkomsten.

Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging. Na ontvangst betaling ontvangt u de opdracht(en)

Kosten

De kosten per lesonderwerp zijn € 15,- incl. btw en daarmee zeer toegankelijk.

De Kosten voor de totale opleiding zijn € 349,- incl. btw
Hierbij zijn inbegrepen: 20 thuislessen, basisset EHBO, boeken "vachtverzorging" en "Handboek konijnen gezond houden", praktijkles en examen.