Stel uw eigen cursus samen.

Voor iedereen die meer wil weten over konijnen, maar geen hele opleiding wil volgen.

Maak keuze uit 20 verschillende lesonderwerpen en volg alleen die lessen waarin u geïnteresseerd bent. 

Na inschrijving ontvangt u een les in uw mailbox. Een les bestaat uit een theoretisch gedeelte, ondersteund door foto's en in sommige gevallen filmpjes. U leert gebruik te maken van betrouwbare bronnen en maakt kennis met verschillende organisaties. Na het bestuderen van de lesstof krijgt u een aantal opdrachten waarvan u de uitwerking ter beoordeling mailt aan het Konijnen Adviesbureau. Binnen een week ontvangt u een beoordeling met studiepunt en aanvullende informatie over te lesstof. 

 

Inschrijfformulier Losse lessen

Selecteer één of meer onderwerpen die u het meest aanspreken. Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging met een verzoek om betaling. Na ontvangst betaling ontvangt u de les(sen) en de opdracht(en)

Alles willen weten over konijnen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!


Voor iedere afgeronde les ontvangt u een beoordeling en een studiepunt. Heeft u alle 20 lessen gevolgd dan ontvangt u het  certificaat "Theorie Konijnenwelzijn" .

Wilt u na het volgen van de theorie verder gaan voor het diploma "Konijnenverzorger" dan plannen we samen een praktijkmiddag in. Na deze praktijkmiddag, met maximaal 3 deelnemers, bent u klaar voor het examen. Na het behalen van het examen ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger", een diploma om trots op te zijn! De einddoelen per studiepunt staan vermeld in het overzicht horende bij het diploma!

Kosten

De kosten per lesonderwerp zijn € 15,- incl. btw en daarmee zeer toegankelijk. 
Om alles uit de les te halen is het belangrijk om de opdrachten te maken en te laten beoordelen. Op basis van de uitwerkingen van de opdrachten wordt de informatie over het onderwerp aangevuld naar inzicht van de docent.