Stel uw eigen cursus samen! ( lessen starten 1 januari 2019)

Voor iedereen die meer kennis over konijnen wil opdoen hebben we een keuzemenu samengesteld. Selecteer de onderwerpen die u het meest aanspreken en volg alleen die lessen waarin u geintresseerd bent. De cursus bestaat uit 20 verschillende opdrachten die u thuis maakt wanneer het u uitkomt. Het doel van de cursus is om een konijnenverzorger de juiste bronnen te laten raadplegen zodat er weloverwogen keuzes worden gemaakt. 
U leert waar u betrouwbare informatie kunt vinden over het onderwerp van uw keuze. Daarbij leert u hoe u zelf herkent wat een konijn nodig heeft om gezond en gelukkig oud te worden.

 

Kosten

De kosten per onderwerp zijn € 15,- incl. btw en daarmee zeer toegankelijk. Totaal kunt u kiezen uit 20 verschillende onderwerpen. Wanneer u zich inschrijft voor alle onderwerpen dan kunt u ervoor kiezen om examen te doen. Slaagt u voor het examen dan ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger". De totale opleiding Konijnenverzorger bestaat uit 20 onderwerpen, een praktijkmiddag en een examen.Dat is inclusief het boek "Konijnen natuurlijk houden, Vachtverzorging en Help mijn konijn (EHBO). Deze schriftelijke opleiding start in november. Inschrijving is open. Kosten voor de hele opleiding € 349,- incl. BTW.

Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging. Na ontvangst betalen ontvangt u de opdracht(en)