Stel uw eigen cursus samen.

Voor iedereen die thuis lessen wil volgen over konijnen hebben we een keuze uit 20 losse lessen! Selecteer uit een of meer onderwerpen die u het meest aanspreken en volg alleen die lessen waarin u geinteresseerd bent. Voor iedere afgeronde les ontvangt u een studiepunt. Heeft u alle 20 lessen gevolgd dan ontvangt u het certificaat "Theorie Konijnenwelzijn".

Wilt u na het volgen van de theorie verder gaan voor het diploma "Konijnenverzorger" dan plannen we samen een praktijkmiddag in. Na deze praktijkmiddag bent u klaar voor het examen. Na het behalen van het examen ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger", bent u van harte welkom op onze intervisiebijeenkomsten en onze facebookgroep.

Kosten

De kosten per onderwerp zijn € 15,- incl. btw en daarmee zeer toegankelijk. 
Totaal kunt u kiezen uit 20 verschillende onderwerpen. Wanneer u zich inschrijft voor alle onderwerpen en de opdrachten die er bij horen heeft voltooid, dan kunt u na het volgen van een praktijkles, examen doen. Slaagt u voor het examen dan ontvangt u het diploma "Konijnenverzorger". 

De totale opleiding Konijnenverzorger bestaat uit 20 onderwerpen, een praktijkmiddag en een examen. Kosten voor de totale opleiding € 349,- incl. BTW het boek "Vachtverzorging" en het Handboek Konijnen gezond houden (Eerste hulp).

Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging. Na ontvangst betalen ontvangt u de opdracht(en)