Op deze pagina vindt u gediplomeerde Konijnenverzorgers die op een professionele wijze hun liefde voor konijnen met u delen. Dit doen zij op verschillende manieren. 

Zo zijn er konijnenpensions, dierenartspraktijken, trimsalons en/of konijnenopvangen waarvan 1 of meer medewerkers gediplomeerd Konijnenverzorger zijn. Zo weet u zeker dat uw konijnen met liefde voor het konijn en kennis van konijnenwelzijn, worden verzorgd en behandeld. 

Professionele Konijnenverzorgers

Vakantieopvang: Konijnenpension Dwingeloo

Konijnenpension Dwingeloo beschikt over meerdere buitenverblijven van ongeveer 2,5 tot 4 m2 waar per verblijf 1 tot 3 konijnen in kunnen logeren. Uw konijn(en) komt/komen niet bij vreemde konijnen in het verblijf!

Vakantieopvang: Konijnenherberg Lansingerland i.o.

Konijnenherberg Lansingerland is een zeer diervriendelijke vakantieopvang voor konijnen, cavia's, gerbils, hamsters, muizen en alle andere knaagdieren in Bleiswijk, Lansingerland en omstreken.  Het is een kleinschalig opgezet pension met een huiselijke sfeer. Meer dan genoeg aandacht voor alle...

Vakantieopvang: Konijnen en cavia resort Lies

Op zoek naar een vakantie voor uw konijnen? Dan bent u bij Konijnen en cavia resort Lies op het juiste adres. In de ruime verblijven worden uw konijnen verzorgd en kunnen ze genieten van alle ruimte in de konijnentuin. 

Trimmen en vakantieopvang Het Pluishuis

Trimsalon en vakantieopvang speciaal voor konijnen! Het Pluishuis is een konijnentrimsalon en konijnenpension in Oss, Noord-Brabant. De eigenaresse is gediplomeerd konijnentrimmer en  konijnenverzorger I.O. Alle soorten konijnen kunnen bij Het Pluishuis terecht voor een trimbehandeling.

Trimmen en advies: Running Bunny's

Bij Running Bunny's kunt u de vacht van uw konijn laten verzorgen en terecht voor vragen over konijnenwelzijn. Advies en tips vindt u op deze facebookpagina. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van Running Bunny's.

Trimmen en advies: Konijnentrimsalon Dwingeloo

Is uw (langharige) konijn toe aan een professionele trimbehandeling? Konijnentrimsalon Dwingeloo heeft de kennis en expertise in huis om uw konijn te trimmen. Het welzijn van een konijn staat hier altijd voorop! Dat betekent dat ik altijd doe wat het beste is voor uw konijn.

Konijnenopvang Maaike i.o.

 De Stichting Konijnenopvang Maaike, gevestigd in de Lutte, heeft tot doel het opvangen van konijnen en cavia's die op straat zijn gezet of door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar.

Konijnenopvang Hillegom

Konijnenopvang Hillegom is een opvang die zich volledig inzet voor het opvangen en herplaatsen van konijnen die door omstandigheden niet meer bij hun eigenaar kunnen wonen of uit huis zijn gezet. De opvang wordt volledig gefinancieerd door giften van particulieren en bedrijven.

Konijnenopvang Hazel

De naam Hazel komt uit het boek ‘Waterschapsheuvel’, waarin konijn Hazel een groep konijnen naar een nieuwe kolonie leidt waar het veilig en prettig leven is. Dit laatste geldt ook voor de konijnen die bij Konijnenopvang Hazel binnenkomen. De dumpers krijgen medische verzorging, daarna worden ze...