Over ons

Jessica Sluis, eigenaar van het adviesbureau en voorzitter van de werkgroep konijnenwelzijn, is een expert op het gebied van konijnenwelzijn. Jessica is werkzaam als teamleider "de Kop" bij Staatsbosbeheer, eigenaar van het  Welzijn Adviesbureau,  docent EHBO Oranje Kruis en (P)BLS NRR en oprichter van stichting hulp.nl, een stichting die zich gedurende 11 jaar heeft ingezet voor mensen en dieren in ontwikkelingslanden.

Kennisoverdragen doet zij met veel plezier en overtuiging. Ze is gediplomeerd en gecertificeerd op verschillende gebieden. Medisch (mens) gericht op traumazorg (LOI/ VU/LUMC), Hartziekten (LUMC) en medisch (konijn) gericht op Eerste hulp, spijsvertering, EC, etc.  (the webinar Vet, Vet academy, cpdsolutions), Voeding; Voeding en gezondheid (OU), Voeding en Ziekte (Wageningen) Orthomoleculaire voeding (SOHF), Gedrag; Gedragsbiologie (OU) en Nederlands Recht (OU). 

Haar kennis heeft ze gebundeld in verschillende boeken. De boeken zijn praktisch geschreven voor een breed publiek. 

 " Handboek vachtverzorging, 4e druk", "cursusboek Konijnenverzorger, 2e druk" en "Handboek Eerste Hulp bij konijnen 3e druk ".


 

 

 

 

 

Ze is een echt natuurmens en heeft verschillende konijnenrassen afkomstig van asiel, opvang en fokkers verdeeld over meerdere groepen. De konijnen zijn te volgen op Facebook, Instagram en Tiktok. 

 

Toni van Dam  is de zoon van Jessica en net als zij gek op reizen en natuur en opgegroeid met konijnen. Toni is werkzaam bij de Social selling company en adviseert op het gebied van social media en onderhoudt internationale contacten.

 

Heeft u vragen? neemt u dan contact met ons op.

 

 

We werken samen met:

Just Rabbits, Konijnencentrum FamkeKonijnen-en caviaresort Lies en Klassiek homeopaat Mascha Jansen mens en dier KHMJ .

 

Onze konijnen