Over ons

Jessica Sluis, eigenaar van het adviesbureau en voorzitter van de werkgroep konijnenwelzijn, is een specialist op het gebied van konijnen en schrijver van de boeken "vachtverzorging" en Handboek Eerste Hulp bij konijnen.

Ze is een echt natuurmens en heeft verschillende konijnenrassen afkomstig van asiel, opvang en fokkers verdeeld over meerdere groepen. Ruim 20 jaar is zij intensief bezig met kennis verzamelen over de gezondheid en het gedrag van konijnen. 

Jessica is werkzaam als teamleider "de Kop" bij Staatsbosbeheer, eigenaar van het Welzijn Adviesbureau, docent EHBO Oranje Kruis en (P)BLS NRR en oprichter van stichting hulp.nl, een stichting die zich 11 jaar lang heeft ingezet voor mensen en dieren in ontwikkelingslanden. 

Kennisoverdragen doet zij met veel plezier en overtuiging. Ze is gediplomeerd op verschillende gebieden, medisch gericht op traumazorg (LOI/ VU/LUMC), Hartziekten (LUMC) en konijnen (the webinar Vet/ Vet academy), Orthomoleculaire voeding (SOHF), Gedragsbiologie (OU) en Nederlands Recht (OU). 

Toni van Dam  is de zoon van Jessica en net als zij gek op reizen en natuur en opgegroeid imet konijnen. Toni is werkzaam bij de Social selling company en adviseert op het gebied van social media en onderhoudt internationale contacten.

 

Heeft u vragen? neemt u dan contact met ons op.

Onze konijnen