Themabijeenkomst/ Lezingen

Het Konijnen Adviesbureau verzorgt verschillende lezingen over konijnenwelzijn op scholen, dierenartspraktijken en dierenasiels. Het thema van de lezing wordt in overleg met ons bepaald of u kunt kiezen uit verschillende lezingen zoals "Gedraag je!", "Voedingsfouten", "Leefomgeving". De lezingen worden ondersteund door videobeelden en fotomateriaal afkomstig vanuit onze praktijk. Wilt u meer informatie over de thema's of weten wat voor mogelijkheden er zijn voor uw organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Privéles

Wilt u meer leren over konijnen gezond houden of wilt u leren hoe u de vacht van uw konijn zelf kunt onderhouden, neem dan contact met ons op voor een privéles. In uw eigen tempo leert u wat u wilt weten. Of het nu gaat over EHBO, voeding of gedrag, we geven u graag de meest actuele informatie. De les kunt u bij ons op locatie volgen of op een locatie naar wens. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Konijnenkapper/ Vachtverzorging

Gediplomeerd konijnenkapper.  Bij ons kunt u terecht voor de vachtverzorging van uw konijn. Heeft u een langharig konijn en hulp nodig bij de vachtverzorging, dan komen wij bij u thuis de vacht verzorgen. Let op! Ook hier gaat het konijnenwelzijn voor op de perfecte "look". Wanneer een konijn niet gewend is aan vachtverzorging, dan moet dit rustig worden opgebouwd, het liefst in een vertrouwde omgeving. Daarom komen we bij u thuis uw konijn verzorgen. Mocht u de verzorging in de toekomst zelf willen doen, dan leggen wij dit graag aan u uit. Kijk hier voor onze actuele prijzen!.

Boeken

Bij het konijnen adviesbureau kunt u verschillende boeken bestellen.

De boeken zijn ook te koop bij Just Rabbits, Natuurlijk Snoopy's en Konijnencentrum Famke

 

Schuilhok

Een konijn vindt het belangrijk om te kunnen schuilen en heeft een natuurlijke behoefte om te knagen. We hebben speciale schuilhokken voor zowel kleine als grotere rassen te koop. Deze hokken worden door de konijnen gebruikt als schuil- en klimhok. Daarnaast kunnen de konijnen ook lekker aan de hokken knagen. Kijk hier voor onze actuele prijzen!

Fotogalerij: schuilhok

Konijnen(zorg)hotel

Heeft uw konijn tijdelijk extra zorg nodig en bent u op zoek naar speciale zorg voor uw konijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op.

In de schoolvakanties vangen we maximaal 8 konijnen op. De konijnen worden all-inclusive verzorgd. Dat houdt in dat u alleen uw konijnen hoeft te brengen en wij verzorgen hok, ren en voldoende eten en drinken. Natuurlijk maken we wel afspraken over eventuele bijkomende kosten voor een plosteling bezoek aan een dierenarts.

Lees hier onze algemene voorwaarden

Fotogalerij: Logees