Opleidingen en workshops

Kwaliteit voor een leuke prijs! Onze opleidingen en workshops bieden we aan tegen een aantrekkelijke prijs. De prijs houden we laag om zo veel mogelijk mensen de kans te bieden om kennis op te doen over konijnenwelzijn. De opleidingen en workshops worden gegeven door gecertificeerde docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven.

Het konijnen adviesbureau NH houdt graag alle konijnen gezond. Zowel mentaal als fysiek. Om konijnen gezond te houden zijn we dagelijks op zoek naar betrouwbare informatie. We observeren onze konijnen regelmatig en bij ziekte doen we er alles aan om de konijnen weer op de been te krijgen. Dit doen wij door met verschillende dierenartsen in contact te treden en behandelplannen uit te werken. We hebben dan ook een schat aan praktijkervaring! Naast regulier staan we ook open voor homeopathische- en orthomoniculaire geneeskunde. 

Onze kennis wordt regelmatig aangevuld door scholing / bijscholing, het lezen van publicaties, het opdoen van praktijkervaring en het bestuderen van konijnengedrag. De inhoud van de lessen wordt daarom regelmatig aangepast met actuele kennis.

Als u bij ons een opleiding of workshop hebt gevolgd, dan kunt u gratis meedoen aan onze interessante intervisiebijeenkomsten en gebruik maken van onze facebookpagina waar we kennis delen en informatie uitwisselen. Zo houdt u uw kennis up to date!

INCOMPANYTRAINING
Wij bieden de opleiding of een module ook incompany aan. Een incompanytraining is de meest geschikte trainingsvorm als er binnen uw organisatie meer deelnemers zijn die de opleiding willen volgen. Zijn er binnen uw organisatie minimaal 6 en maximaal 12 medewerkers die de opleiding willen volgen of wilt u een training op maat? Dan is een incompanytraining voor u de beste keuze. Het is ook mogelijk om een maattraining aan te vragen. We behandelen dan alleen die onderwerpen die voor uw doelgroep van belang zijn.

Nieuwsgierig wat voor mogelijkheden er zijn voor uw organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.