Uw onafhankelijke opleider op het gebied van konijnenwelzijn sinds 2013!

 
Wij weten wat konijnen nodig hebben om gezond en gelukkig oud te worden.

Opleidingen en workshops

Tijdens onze opleidingen en workshops geven we informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van konijnenwelzijn. Nieuwe inzichten gebasseerd op na- en bijscholing, eigen onderzoek en praktijkervaring worden op verschillende manieren aangeboden. Het centrale doel is om het konijnenwelzijn te verbeteren en dat kan alleen wanneer er meer kennis aanwezig is om deze kwetsbare dieren een beter leven te geven. 

Voor onze opleidingen en workshops vragen wij een vergoeding. Met deze vergoeding doen wij onderzoek, onderhouden we onze konijnen en delen onze opgedane kennis en ervaring in de vorm van folders, korte lesjes op Facebook, traininingen, workshops en opleidingen. Meer cursisten = meer onderzoek = meer kennis!
De opleidingen en workshops worden gegeven door gecertificeerde docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven.

Wat zeggen onze cursisten?

"Ik heb er veel van opgestoken en het is ook leuk in de FB groep te kunnen sparren met andere konijnenverzorgers.

"Ik raad het iedereen aan om dit te doen!"

"Ik vond het een heel leuke les. Voor mij één en al herkenning voor wat betreft de gedragingen van de konijnen!"

"Ik vond de opleiding heel leuk en razend interessant. En ergens jammer dat het er al op zit. Er is nog zoveel te leren over konijnen."

"Ik vind het echt leuk en kijk iedere week weer uit naar de nieuwe les, want ook al heb ik 20 jaar konijnen, ik blijf steeds bij leren."

"Erg leuk om te doen. En leer ook graag bij om dingen vanuit een ander perspectief te gaan bekijken"

"Dank voor je feedback; daar krijg ik alleen maar meer zin van om door te gaan:) en leuk, mn eerste paar studiepunten voor mijn opleiding konijnenverzorger."

"Vond opdracht 1 van les 5 wat moeilijker, maar door je uitleg snap ik wel hoe ik het beter had kunnen omschrijven"

"Net de cursus gevolgd module 1 t/m 4. Mega interessant"

"Bedankt Jessica voor de geweldige cursus afgelopen zaterdag!"

"Ik vond deze wat lastiger maar wel weer een stuk wijzer geworden."

"Ik kijk met veel plezier uit naar de volgende les!" 

"Bedankt voor de feedback en het interessante document over ethologie! Het is heel leuk om veel te kunnen oefenen."

" Wat een super leuke en leerzame cursus. Jessica vertelt vol enthousiasme en passie over konijnen. Staat open voor vragen en andere meningen/gedachten."

De inhoud van de lessen wordt regelmatig aangepast met actuele kennis.

Het konijnen adviesbureau houdt graag alle konijnen gezond. Zowel mentaal als fysiek. Om konijnen gezond te houden zijn we dagelijks op zoek naar betrouwbare informatie, volgen bijscholingen en doen onderzoek. We observeren onze konijnen regelmatig en bij ziekte doen we er alles aan om de konijnen weer op de been te krijgen. Dit doen wij door met verschillende dierenartsen in contact te treden en behandelplannen uit te werken. We hebben dan ook een schat aan praktijkervaring! Naast regulier staan we ook open voor complementaire zorg. Complementaire zorg gaat uit van het konijn in zijn geheel. Daarmee bedoelen we niet alleen lichamelijke, maar ook de emotionele, mentale en sociale behoeften van een konijn. De meeste vormen van complementaire zorg zijn gebaseerd op traditionele behandelwijzen, vaak uit andere culturen. Zo komt acupunctuur uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Als u bij ons een opleiding of workshop hebt gevolgd, dan kunt u gratis meedoen aan onze interessante intervisiebijeenkomsten en gebruik maken van onze facebookpagina waar we kennis delen en informatie uitwisselen. Zo houdt u uw kennis up to date!

INCOMPANYTRAINING
Wij bieden de opleiding of een module ook incompany aan. Een incompanytraining is de meest geschikte trainingsvorm als er binnen uw organisatie meer deelnemers zijn die de opleiding willen volgen. Zijn er binnen uw organisatie minimaal 6 en maximaal 12 medewerkers die de opleiding willen volgen of wilt u een training op maat? Dan is een incompanytraining voor u de beste keuze. Het is ook mogelijk om een maattraining aan te vragen. We behandelen dan alleen die onderwerpen die voor uw doelgroep van belang zijn.

Nieuwsgierig wat voor mogelijkheden er zijn voor uw organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.