De meest complete opleiding op het gebied van konijnenwelzijn vindt u bij het Konijnen Adviesbureau!

 

Opleidingen en workshops

Kwaliteit voor een leuke prijs! Onze opleidingen en workshops bieden we aan tegen een aantrekkelijke prijs. De prijs houden we laag om zo veel mogelijk mensen de kans te bieden om kennis op te doen over konijnenwelzijn. De opleidingen en workshops worden gegeven door gecertificeerde docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven.

Wat zeggen onze cursisten?

"Erg leuk om te doen. En leer ook graag bij om dingen vanuit een ander perspectief te gaan bekijken"

"Ik kijk met veel plezier uit naar de volgende les!" 

"Vond opdracht 1 van les 5 wat moeilijker, maar door je uitleg snap ik wel hoe ik het beter had kunnen omschrijven"

"Net de cursus gevolgd module 1 t/m 4. Mega interessant"

"Bedankt Jessica voor de geweldige cursus afgelopen zaterdag!"

"Ik vond deze wat lastiger maar wel weer een stuk wijzer geworden."

"Bedankt voor de feedback en het interessante document over ethologie! Het is heel leuk om veel te kunnen oefenen."

"Hoop van opgestoken en leuke mede konijnenliefhebbers ontmoet"

" Wat een super leuke en leerzame cursus. Jessica vertelt vol enthousiasme en passie over konijnen. Staat open voor vragen en andere meningen/gedachten."

De inhoud van de lessen wordt regelmatig aangepast met actuele kennis.

Het konijnen adviesbureau houdt graag alle konijnen gezond. Zowel mentaal als fysiek. Om konijnen gezond te houden zijn we dagelijks op zoek naar betrouwbare informatie, volgen bijscholingen en doen onderzoek. We observeren onze konijnen regelmatig en bij ziekte doen we er alles aan om de konijnen weer op de been te krijgen. Dit doen wij door met verschillende dierenartsen in contact te treden en behandelplannen uit te werken. We hebben dan ook een schat aan praktijkervaring! Naast regulier staan we ook open voor complementaire zorg. Complementaire zorg gaat uit van het konijn in zijn geheel. Daarmee bedoelen we niet alleen lichamelijke, maar ook de emotionele, mentale en sociale behoeften van een konijn. De meeste vormen van complementaire zorg zijn gebaseerd op traditionele behandelwijzen, vaak uit andere culturen. Zo komt acupunctuur uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Als u bij ons een opleiding of workshop hebt gevolgd, dan kunt u gratis meedoen aan onze interessante intervisiebijeenkomsten en gebruik maken van onze facebookpagina waar we kennis delen en informatie uitwisselen. Zo houdt u uw kennis up to date!

INCOMPANYTRAINING
Wij bieden de opleiding of een module ook incompany aan. Een incompanytraining is de meest geschikte trainingsvorm als er binnen uw organisatie meer deelnemers zijn die de opleiding willen volgen. Zijn er binnen uw organisatie minimaal 6 en maximaal 12 medewerkers die de opleiding willen volgen of wilt u een training op maat? Dan is een incompanytraining voor u de beste keuze. Het is ook mogelijk om een maattraining aan te vragen. We behandelen dan alleen die onderwerpen die voor uw doelgroep van belang zijn.

Nieuwsgierig wat voor mogelijkheden er zijn voor uw organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.