Over ons

Jessica Sluis, eigenaar van het adviesbureau, is een specialist op het gebied van konijnen en schrijver van de boeken "vachtverzorging" en Handboek Eerste Hulp bij konijnen.

Ze is een echt natuurmens en heeft verschillende konijnenrassen afkomstig van asiel, opvang en fokkers verdeeld over meerdere groepen. Ruim 20 jaar is zij intensief bezig met kennis verzamelen over de gezondheid en het gedrag van konijnen. 

Jessica is werkzaam als teamleider "de Kop" bij Staatsbosbeheer, eigenaar van het Welzijn Adviesbureau, docent EHBO Oranje Kruis en (P)BLS NRR en oprichter en voorzitter van  stichting Hulp.nl . Kennisoverdragen doet zij met veel plezier en overtuiging. Ze is gediplomeerd op verschillende gebieden, zoals Hartziekten, Orthomoleculaire voeding, Gedragsbiologie en Nederlands Recht. 

Toni van Dam  is de zoon van Jessica en net als zij gek op reizen en de natuur. Hij is afgestudeerd in "International business and management". Toni is werkzaam bij de Social selling company. Toni draagt zorg voor de financiën, social media en onderhoudt internationale contacten.

 

Heeft u vragen? neemt u dan, a.u.b. contact met ons op.

Onze konijnen