Privéles online (nieuw in 2024)

Speciaal voor konijnenverzorgers die meer willen weten over specifiek gedrag/ probleem van hun konijn!

Dit betreft een liveles! Geen opnames, maar direct contact met de docent konijnenwelzijn waaraan u alles kunt vragen over het onderwerp dat u het meest aanspreekt en waarover u meer kennis wilt opdoen. 

 

Wanneer u meer wilt weten over een specifiek onderwerp gericht op uw eigen konijnen of konijnen waar u in de salon of in de dierenartsenpraktijk mee in aanraking komt, dan kunt u een keuze maken uit de 20 verschillende onderwerpen van de opleiding Konijnenverzorger Staat het onderwerp van uw keuze er niet bij? Geen probleem, noteer het onderwerp onder het kopje "opmerkingen" bij de inschrijving van de les en ik laat binnen 3 dagen weten of ik de les kan verzorgen. 

Hoe werkt het?

U schrijft zich in via het online inschrijfformulier. Noteer in het vakje "opmerkingen" het onderwerp waar u meer over wilt weten. Na inschrijving ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging en een factuur. Na betaling van de factuur maken we samen een afspraak voor de les en ontvangt u een link naar het online programma. Voor de les begint ontvangt u een handig digitaal notitieboekje.

Het enige dat u nodig heeft om de online les te volgen is een computer/ Ipad / mobiel.  

Wilt u graag met een collega of vriend(in) de les volgen? Dan kan dat! Maximaal 2 peronen kunnen aan de les deelnemen. Aan u de keuze… alleen of samen.

 

 

De kosten voor de les bedragen € 49,-. Daarbij zijn inbegrepen: digitaal lesmateriaal, notieboekje en certificaat.