Thuis lessen volgen!

07-05-2020 07:13

Steeds meer konijnenliefhebbers kiezen ervoor om één of meer lessen "online" te volgen! Deze week mochten we weer 5 nieuwe cursisten verwelkomen en daar zijn we blij mee!. Steeds meer mensen doen kennis op over het welzijn van het konijn en met deze kennis krijgen konijnen de zorg die ze verdienen. Niets is leuker dan het laten opgroeien van gezonde konijnen. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal!.

Bij alle lessen horen opdrachten / vragen waarvan de uitwerking en antwoorden worden gemaild naar het Konijnen Adviesbureau. Iedere cursist ontvangt feedback en eventueel aanvullende informatie of tips. Dit is maatwerk en kan voor iedere cursist verschillen. Op deze manier dragen we bij om de aanwezige kennis bij de cursist aan te vullen en te verbreden. Cursisten uitdagen om goed na te denken en te onderzoeken vinden wij belangrijk omdat wij graag willen dat de kennis behouden blijft. Dit lukt meestal alleen wanneer de geest wordt "geprikkeld". Dit wordt onderzoekend leren genoemd. 

Een aantal reacties van de cursisten over de feedback: 

"Zo'n lijst met suikers in groente is erg handig, die bewaar ik!" 

"Was erg leerzaam. Kijk erg uit naar de feedback en naar les 4"

"Deze keer was best wel pittig vooral de filmpjes vond ik lastig om goed uit te leggen wat je ziet.

Ben dan ook erg benieuwd naar de feedback :-)

"Als bijlage nog het antwoord op vraag 2 van hoofdstuk 7, deze keer in een schema gezet. Dat lijkt inderdaad een stuk overzichtelijker!"

"Ik ben vandaag lekker bezig geweest en heb les 9 helemaal doorgenomen en beantwoord.
Leuke les, zeker omdat ik natuurlijk nu ook bezig ben met die baby konijntjes"