Proefmonster Casper zalf bij opleiding naar keuze

10-11-2023 08:13

De eerste 12 cursisten die zich inschrijven voor de opleiding Konijnenverzorger, PD Konijnen trimmen of Konijnenwelzijn ontvangen in het lespakket een proefmonster van Casper Zalf van Krachtig Kruid. We hebben de afgelopen periode kennis gemaakt met de producten van Krachtig Kruid. De pYn mix gebruiken we voor de oudere konijnen ter ondersteuning bij het strammer worden van de gewrichten en de Sinusmix bij problemen aan de voorste luchtweg. Denk aan snot. Één of meer druppeltjes op een Loop van Selective gaat er prima in. De Casper Zalf is getest bij konijnen met Pododermatitis door Running Bunnys en was succesvol in combinatie met het aanpassen van de bodembedekking. Omdat tijdens de opleiding Konijnenverzorger en Konijnenwelzijn de cursisten wordt gevraagd om bepaalde producten te testen ontvangen wij op deze manier ook meer inzicht in de werking van de producten. Zo hebben wij regelmatig producten van Selective, Groene Os, Vetramil en Trovet  in het lespakket. 

Bij alle opleidingen ontvang je een verschillend samengesteld pakket. Het is maar net welke producten we graag met de cursisten willen testen. We vinden het dan ook superfijn dat de bovenstaande bedrijven belangeloos hun producten beschikbaar stellen en wij onze bevindingen oprecht en eerlijk met jullie kunnen delen.  

Inschrijven voor een opleiding Konijnenverzorger of Konijnenwelzijn kan via het inschrijfformulier en voor de opleiding Praktijkdiploma Konijnen Trimmen via dit formulier. 

 

Graag tot ziens bij 1 van onze opleidingen