Opleiding PD Konijnen Trimmen in nieuw jasje

13-07-2021 13:46

In 2017 zijn Mieke Romme en Jessica Sluis een samenwerking aangegaan met als doel om in elke provincie een konijnentrimmer op te leiden. En niet zomaar een konijnentrimmer, maar trimmers met een hart voor konijnenwelzijn!

En dat is een succes! Inmiddels hebben al vele trimmers de opleiding gevolgd en zijn er verschillende trimsalons open die konijnen op een vakkundige en konijnvriendelijke manier helpen met de vachtverzorging. Alle gediplomeerde trimmers staan vermeld op de website www.pdkonijnentrimmen.nl

Vanwege omscholing heeft Mieke Romme niet meer voldoende tijd om alle praktijklessen te begeleiden vandaar dat we Ilse Beumer als extra kracht hebben ingeschakeld om dit over te nemen. We hebben er alle vertrouwen in dat Ilse een aanwinst zal zijn in ons team. 


Door deze samenwerking hebben we dan ook een uniek lespakket waarbij de aspirant trimmer les krijgt van de meest ervaren docenten.

Het lespakket bestaat uit

 1. De theoriemodule
  Deze module wordt verzorgd door het Konijnen Adviesbureau. De module bestaat uit 5 opdrachten en een examen.  Het handboek Vachtverzorging maakt onderdeel uit van deze module
 2. Het basis videopakket
  Dit pakket bestaande uit 7 video’s waarin Mieke Romme de basisprincipes uitlegt van het trimmen van konijnen. De video’s kunnen onbeperkt 12 maanden lang worden bekeken.
 3. De praktijkmodule
  Deze module wordt verzorgd door Just Rabbits. De module bestaat uit twee praktijkdagen (zaterdag 18 september en zaterdag 16 oktober 2021) en 1 examen.
 4. Een mooie plek op de website www.pdkonijnentrimmen.nl
 5. Gratis intervisiebijeenkomsten
 6. Diploma en deursticker

 Dit totale lespakket bieden we aan voor slechts  € 399,- (diploma)  
Inschrijven kan vanaf vandaag!