Nog 6 plekken beschikbaar 2023

14-09-2022 09:29

De nieuwe cursusboeken voor de jaaropleiding Konijnenverzorger zijn binnen! We hebben voor het komend jaar nog 6 plekken beschikbaar. We hebben ervoor gekozen om het cursusboek in gedrukte vorm aan te bieden en het werkboek digitaal. 

Deze combinatie zorgt ervoor dat de cursist via het werkboek alle opdrachten kan maken waaraan filmbeelden en tekstbestanden gekoppeld zijn. 

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de ins- en outs van konijnenwelzijn. Het is een brede opleiding die de cursist uitdaagt zelf na te denken en een eigen mening te vormen over konijnenwelzijn. Van aankoop tot afscheid! Naast de theorie en praktijkopdrachten leert de cursist hoe konijnen worden gehanteerd en oefent met observaties tijdens de praktijkles.  

Deze opleiding is niet geschikt voor konijnenverzorgers die van de docenten willen horen hoe een konijn zich gedraagt. Ook worden er geen "standaard"  methoden aangeleerd. 
Wij zijn van mening dat ieder konijn anders is en ieder konijn recht heeft om zichzelf te kunnen laten zien. Het is aan de konijnenverzorger de uitdaging om het gedrag van een specifiek konijn te leren begrijpen. Daarvoor worden tools aangeboden zodat de cursist zelf het gedrag kan interpreteren. Spreekt onderzoeken en zelf praktijkervaring opdoen met ondersteuning van de docenten u aan, dan is deze opleiding wat voor u.  Schrijf vandaag nog in en haal in 2023 het diploma Konijnenverzorger.!