Just Rabbits, verzorgt opleiding Konijnenwelzijn!

19-08-2017 15:32

Ilse Beumer, eigenaar van Just Rabbits, gaat naast konijnen trimmen en verzorgers adviseren over konijnen de tweedaagse opleiding Konijnenwelzijn verzorgen in Amsterdam en Utrecht! Het Konijnen Adviesbureau is erg blij met deze samenwerking. Ilse heeft net als Jessica een passie voor konijnen en is al jarenlang docent. Konijnen gezond en op een natuurlijke manier oud laten worden is ook Ilse haar missie en zij draagt graag haar kennis aan u over. 

Wie is Ilse? Een korte introductie

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en functies, waarvan de laatste 5 jaar als docent verpleegkunde, heb ik besloten om een andere uitdaging aan te gaan. Met mijn hart voor dieren ben ik terecht gekomen bij de Konijnenopvang Amsterdam. Het duurde niet lang voordat ik verliefd werd op deze beestjes en steeds meer wilde weten over konijnen, hun gedrag, hun manier van leven, voeding en vachtverzorging. Doormiddel van zelfstudie, het volgen van de opleidingen Konijnenwelzijn, Professioneel konijnen trimmen en  Gedragsadviseur, heb ik veel geleerd over deze leuke dieren. Al het geleerde kon ik direct in de praktijk brengen en toetsen tijdens mijn werkzaamheden bij het Dieren Opvang Amsterdam (DOA) bij de konijnen. Ik vind het dan ook erg leuk om de opleiding Konijnenwelzijn aan te bieden. Graag tot ziens bij de opleiding Konijnenwelzijn!

Voor de tweedaagse opleiding Konijnenwelzijn die wordt gegeven op 18 en 25 november in DOA Amsterdam, kunt u zich vanaf vandaag inschrijven. Kosten voor de gehele opleiding bedragen 150 euro inclusief btw, lesmaterialen, eenvoudige lunch en het boek  Konijnen Natuurlijk houden  van Manuela van Leeuwen. Wees er snel bij, want ook hier VOL=VOL!