Konijnencongres geannuleerd

Helaas hebben we besloten om niet nog langer te wachten op goed nieuws vanuit politiek Den Haag. We annuleren het Konijnen Welzijn Congres en iedereen die kaarten heeft besteld, kan een keuze maken uit onderstaande opties:

  1. Geld retour op rekening. 
  2. 2 losse lessen naar keuze van de opleiding konijnenwelzijn + de goodiebag  vol informatie en lekkers voor je konijn.
  3. Betaling van 299,- ipv 349,- voor de totale opleiding konijnenwelzijn + de goodiebag  vol informatie en lekkers voor je konijn.
  4. Ik hoef het geld niet terug en doneer het bedrag aan stichting konijnenopvang Hillegom.

 

 

De online deelnemers die een bedrag betaald hebben van 9,95 kunnen kiezen uit:

  1. Geld retour op rekening. 
  2. 1 losse les naar keuze van de opleiding konijnenwelzijn
  3. Ik hoef het geld niet terug en doneer het bedrag aan stichting konijnenopvang Hillegom.

We bedanken onze sponsoren en gastsprekers voor hun beschikbaarheid en bijdrage en we kijken er naar uit om een volgend congres te organiseren.
    

Aanvraagformulier annulering KWC

Selecteer uw keuze

Konijnen Welzijn Congres

Op deze pagina houden we u op de hoogte over het Konijnen Welzijn Congres (KWC). Het KWC wordt georganiseerd door Ilse Beumer van Just Rabbits, Wendy Overwater van Rabbit-Inn, Inge Heidelberg-Genefaas, Lisette Dekker, dierenartsassistente bij Dap Kennemerland en Jessica Sluis. 

Download hier het programma!

De werkgroep (Ilse, Wendy, Inge, Lisette en Jessica) heeft besloten om het congres ivm de aangescherpte maatregelen mbt Corona, te verplaatsen naar het voorjaar! Dit doen we omdat we graag met de bezoekers van het congres live van de mooie natuur willen genieten. Om de deelnemers niet te lang te laten wachten bieden we tot aan de nieuwe datum voor het congres een interessant online programma aan. Dit programma wordt nog verder uitgewerkt en is voor iedereen die zich heeft aangemeld beschikbaar in de speciale groep van het

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het online programma en ook online de lezingen in het voorjaar wil volgen kan zich nog steeds voor € 9,95 aanmelden. Meer informatie volgt!

Tijdens dit congres besteden we aandacht aan de natuurlijke behoefte van het konijn en aan complementaire zorg naast de reguliere zorg en behandelmethoden. Met als doel een bredere kijk op konijnenwelzijn te ontwikkelen en te bevorderen.  De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 49,- per deelnemer. Dit is inclusief koffie/thee en een verrassend leuke goodiebag met informatie en gezonde voeding voor het welzijn van konijnen.

Online lezingen

Het ochtendprogramma is ook via Facebook te volgen. Kosten hiervoor zijn € 9,95 Na inschrijving via Email ontvangt u een tikkie met instructies

Meer over het logo

Het logo

25-03-2020 07:15
Waarom dit logo? Jessica haar passie is gezondheid. Ze heeft vanaf haar 20 ste vele reizen gemaakt door o.a. Thailand, Sri Lanka, Ecuador, Peru, Kenia, Venezuela en Egypte. Altijd nieuwsgierig naar de medische zorg in deze landen. In Kenia heeft zij met de lokale bevolking een EHBO post en een...

Sprekers: Konijnen Welzijn Congres