Konijnen Welzijn Congres

Op deze pagina houden we u op de hoogte over het Konijnen Welzijn Congres (KWC). Het KWC wordt georganiseerd door Ilse Beumer van Just Rabbits, Wendy Overwater van Rabbit-Inn, Inge Heidelberg-Genefaas, Lisette Dekker, dierenartsassistente bij Dap Kennemerland en Jessica Sluis. 

Download hier het programma!

Tijdens dit congres besteden we aandacht aan de natuurlijke behoefte van het konijn en aan complementaire zorg naast de reguliere zorg en behandelmethoden. Met als doel een bredere kijk op konijnenwelzijn te ontwikkelen en te bevorderen.  De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 49,- per deelnemer. Dit is inclusief koffie/thee en een verrassend leuke goodiebag met informatie en gezonde voeding voor het welzijn van konijnen.

Kaarten bestellen

Na het bestellen van de kaart(en) ontvangt u een betaalverzoek. Wanneer het bedrag op onze rekening staat worden de kaarten verstuurd.

Online lezingen

Het ochtendprogramma is ook via Facebook te volgen. Kosten hiervoor zijn € 9,95 Na inschrijving via Email ontvangt u een tikkie met instructies

Meer over het logo

Het logo

25-03-2020 07:15
Waarom dit logo? Jessica haar passie is gezondheid. Ze heeft vanaf haar 20 ste vele reizen gemaakt door o.a. Thailand, Sri Lanka, Ecuador, Peru, Kenia, Venezuela en Egypte. Altijd nieuwsgierig naar de medische zorg in deze landen. In Kenia heeft zij met de lokale bevolking een EHBO post en een...

Sprekers: Konijnen Welzijn Congres